top of page

Nadšenie pre drony, aké sa len tak nevidí

Poznáte to - keď sa stretnú dve skupiny ľudí, zapálených pre nejakú spoločnú vec, alebo hobby, čas zrazu začne plynúť úplne inak. To sa stalo aj cestou na celoslovenské kolo Festivalu vedy a techniky, kde náš Amavet klub č.966 - Pöllö išli zastupovať Aďo a Erick, pravdepodobne dvaja najväčší nadšenci pre drony v Novej Dubnici...

Ešte pred cestou do Bratislavy si dohodli stretnutie v spoločnosti SKYMOVE. Ako sa hneď po príchode ukázalo, táto firma je tvorená veľmi príjemnými mladými ľuďmi, ktorí zdieľajú rovnakú vášeň pre drony ako spomínaní dvaja nadšenci z nášho klubu. Výmena skúseností sa po krátkom čase preniesla z tepla firemnej kancelárie na modelárske letisko. Pokračovalo sa, ako inak - lietaním. Naši dvaja "amaveťáci" najskôr predviedli svoje športové drony a neskôr si po krátkej inštruktáži mohli skúsiť zalietať aj s dronmi spoločnosti SKYMOVE. Obaja to zhodnotili ako super skúsenosť i zážitok. Ich slová potvrdzuje skutočnosť, že aj napriek veternému a chladnému počasiu muselo všetkých prítomných na ubiehajúci čas upozorniť až postupujúce stmievanie.

Touto cestou by sme chceli ešte raz poďakovať ľuďom zo SKYMOVE za veľmi milé prijatie a nakoniec aj za rýchly odvoz na Bratislavské výstavisko Incheba, kde sa konala registrácia účastníkov Festivalu vedy a techniky Amavet.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
bottom of page